Vi söker en kommunikatör

Kommunikatör/Marknadsförare

Dubbelt så roligt och hälften så svårt!

Coompanion är företagsrådgivaren för personer som vill starta företag tillsammans. Vi verkar för att människor ska förverkliga sina idéer genom att starta företag tillsammans – gärna kooperativt.

Vi stödjer kooperativa sociala företag och sociala entreprenörer genom kompetensutveckling, nätverkande och utvecklingsprojekt. I alla våra projekt stöttar vi det sociala entreprenörskapet för att Östergötland skall bli en mer hållbar region.

Idag är vi 4 anställda i Östergötland. Vårt arbete präglas av engagemang, stor frihet och stort ansvar. Läs mer om oss på ostergotland.coompanion.se

Vi söker dig som gillar utmaningar och är utvecklingsorienterad med eget driv.

Du kommer att ansvara för vår kommunikation samt arbeta i våra projekt. Det innebär en bred blandning av arbetsuppgifter, så som nyhetsbrev, sociala medier, koordinera och administrera utbildningar, kontakt med media, medverka i utvecklingsprojekt, information och rådgivning. Som kommunikatör har du ett nära samarbete med andra aktörer och andra Coompanion kontor.

Vi söker dig som

– har högskole- eller annan relevant utbildning.

– har erfarenhet inom marknadsföring och kommunikation.

– har förmåga att presentera analyser på ett enkelt och pedagogiskt sätt.

– är kunnig på sociala medier

– uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska, engelska och gärna på andra språk

– har erfarenhet av verktyg och plattformar som WordPress, InDesign, Photoshop och Google AdWords samt har koll på utvecklingen inom området. Du har intresse av att utveckla användning av befintliga och nya verktyg som stödjer arbetet

– har erfarenhet av strategiskt arbete kring kommunikation.

– har erfarenhet av varumärkesbygge och relationer till olika målgrupper.

Du är en god relationsbyggare och för att lyckas i rollen är du strukturerad samt har förmåga att prioritera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är också bra på att driva arbetet mot uppsatta mål och avsluta de projekt du påbörjar.

Du har lätt för att kommunicera och du delar våra värderingar om att ekonomiska verksamheter med fördel drivs och ägs demokratiskt.

Vi är en liten organisation som vill mycket. Det innebär att du ibland får arbetsuppgifter som kanske ligger utanför marknadsföring- och kommunikationsområdet.

Placeringsort: Östergötland

Omfattning: Heltid

Information och ansökan

Ansök via mail snarast då vi tillämpar löpande urval och intervjuer.

Skicka CV och personligt brev till vår verksamhetsledare Camilla Carlsson, camilla.carlsson@coompanion.se. För mer information kan du ringa Camilla på telefonnummer 073-364 37 40.

 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, samt från försäljare av ytterligare platsannonser.